2021-03-18 11:47:01• hírek • Fizetett tartalom

Az elektromos autózás megfizethető úttörője

Az Új Dacia Spring Electric, a Groupe Renault elektromos mobilitás terén 10 éve vezető szakértelmére építve, egy új korszak kezdetét jelenti a mindenki számára megfizethető elektromos mobilitás felé. A Rabla Plus és Rabla Clasic program keretein belül a Dacia Spring 7.750 eurótól már az Öné lehet. Március 20-án megnyílnak az előjegyzési naptárak.

Az autó a lényegi elemekre összpontosítva egy olyan 100%-ban elektromos városi autó, amely egyszerre felel meg a Dacia márka 3 alappillérének: egyszerűség, robusztus kialakítás és elérhetőség.


A karakteres megjelenésű SUV, kompakt méreteivel és dinamikus kialakításával kiváló választás, ha a mindennapokhoz szeretne egy nyugodt megoldást találni. Mivel a Dacia Spring Electric egy városi kisautó agilitását ötvözi egy crossover robosztus kialakításával és kalandor megjelenésével. Így élvezheti az egyenletes és csendes vezetést, motorzaj és egyéb kellemetlen rezgések nélkül városi és elővárosi utazásai során.


Az öt ajtós és 4 személyes, könnyed és kompakt kialakítású városi autó szériaváltozata gond nélkül képes a több mint 200 km-es hatótávra (WLTP*), így nyugodtan autózhat a városban, vagy akár azon kívül is. A Dacia Spring egyszerűen feltölthető otthon a szokásos háztartási aljzathoz csatlakoztatva, vagy akár beszerezhet egy Wallbox fali töltőt is egy gyorsabb, 4 óra 50 perces feltöltéshez.



Készen áll, hogy szembenézzen a városi dzsungellel? Mi sem egyszerűbb ennél most az Új Spring Electric-el. Kérjen ajánlatot és rendelje meg Ön is a szatmári Dacia képviselettől! Nyitvatartási program: hétfőtől péntekig 08:00 – 17:00 óra között, és minden szombaton 09:00 – 13:00 óra között a Batizi út 43/A szám alatt.


További infókért kövesse az Auto Class Facebook oldalát. https://www.facebook.com/daciarenaultsatumare vagy weboldalát www.autoclass.ro


*Az adatok tájékoztató jellegűek.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: